Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

Łopatka wieprzowa z cebulką w keczupie

Łopatka wieprzowa z cebulką w keczupie
  • 020.JPG
  • 021.JPG
  • 022.JPG
  • 023.JPG
  • 024.JPG
  • 025.JPG
  • 026.JPG
  • Łopatka wieprzowa z cebulką w keczupie
  • 020.JPG
  • 021.JPG
  • 022.JPG
  • 023.JPG
  • 024.JPG
  • 025.JPG
  • 026.JPG
  • Łopatka wieprzowa z cebulką w keczupie
  • czas Łączny czas: 50 min (Przygotowanie: 40 min Oczekiwanie 10 min)
  • porcji Porcji: 4
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Pysznie podane mięso zaskakuje swym smakiem.

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Łopatkę kroimy na 1 cm plastry
  2. Cebule kroimy w piórka.
  3. Na 2 łyżkach oleju przesmażamy cebulę .
  4. Mięso oprószamy Jarzynką
  5. Dodajemy do niej mięso i dusimy pod przykryciem. Dorzucamy listki laurowe.
  6. Do duszonego mięsa dodajemy około 250 ml keczupu i podlewamy 125 ml wody.
  7. Dusimy az mięso będzie miękkie.Doprawiamy pod koniec kucharkiem i pieprzem.
Kalorie: - kcal / 4 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

Łopatka wieprzowa z cebulką w keczupie
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

Łopatka wieprzowa z cebulką w keczupie

Wydrukuj przepis

Łopatka wieprzowa z cebulką w keczupie

Zgłoś przepis do moderacji