Sos bazyliowy

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Porcje 1

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Bazylię umyć pod bieżącą wodą i bardzo drobno posiekać.
  2. Majonez wymieszać z jogurtem, dodać rozgnieciony czosnek, bazylie i dokładnie wymieszać.

Opis przepisu:

Sos bazyliowy to przepis na wyśmienity sos, który będzie pasował niemal do wszystkiego. Połączenie Majonezu Dekoracyjnego WINIARY z jogurtem i drobno posiekaną bazylią daje niesamowicie aromatyczny efekt. Sos bazyliowy sprawdzi się jako dip lub jako sos do sałatek ze świeżych, zielonych warzyw.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?