1

2

Przepisy

Zupa koperkowa z makaronem

3/5 3 3 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 20 minut

porcje: 4 porcje

Aromatyczna zupka.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Makaron zagotować, odcedzić.
  2. Marchewkę, pietruszkę pokroić w drobną kostkę, por pokroić w piórka.
  3. Wrzucić do rosołu i zagotować.
  4. Koperek posiekać i dodać do zupy.
  5. Mleko wymieszać z żółtkiem i wlać do zupy, wymieszać.
  6. Dodać makaron.
  7. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: