
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Zupa serowa

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
10 minKrok 2
20 minKrok 3
5 minKrok 4
5 minKrok 5
5 minKrok 6
5 minKrok 1 z 6
Ziemniaki i marchewki pokroić w kostkę, a seler w plasterki.
Krok 2 z 6
Większą część warzyw wrzucić do rondla i zalać rosołem warzywnym, gotować do miękkości.
Krok 3 z 6
Następnie dokładnie zmiksować z wywarem.
Krok 4 z 6
Szynkę pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu z pozostałymi warzywami.
Krok 5 z 6
Włożyć do zupy, gotować kilka minut.
Krok 6 z 6
Dodać pokrojony serek topiony, doprawić do smaku.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0