Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Potrzebujesz przepisu na szybką i tanią zupę? Zupa serowa jest dokładnie tym, czego szukasz! Zupa serowa jest bardzo esencjonalna i pożywna, zawiera w sobie dużo warzyw, a dodatkowo jest przygotowana bazie Bulionu warzywnego WINIARY. Dodatek szynki wzmacnia jej aromat, a serek topiony, który dodajesz pod sam koniec, nie tylko dodaje pysznego smaku, ale również nadaje zupie kremowej konsystencji.
Ziemniaki i marchewki pokroić w kostkę, a seler w plasterki.
Krok 2
20 min
Większą część warzyw wrzucić do rondla i zalać rosołem warzywnym, gotować do miękkości.
Krok 3
5 min
Następnie dokładnie zmiksować z wywarem.
Krok 4
5 min
Szynkę pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu z pozostałymi warzywami.
Krok 5
5 min
Włożyć do zupy, gotować kilka minut.
Krok 6
5 min
Dodać pokrojony serek topiony, doprawić do smaku.
Krok 1
z
6
Ziemniaki i marchewki pokroić w kostkę, a seler w plasterki.
Krok 2
z
6
Większą część warzyw wrzucić do rondla i zalać rosołem warzywnym, gotować do miękkości.
Krok 3
z
6
Następnie dokładnie zmiksować z wywarem.
Krok 4
z
6
Szynkę pokroić w kostkę, podsmażyć na tłuszczu z pozostałymi warzywami.
Krok 5
z
6
Włożyć do zupy, gotować kilka minut.
Krok 6
z
6
Dodać pokrojony serek topiony, doprawić do smaku.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0