Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Obierz cebulę i drobno ją pokrój.
Pomidory sparz, obierz ze skórki i drobno je pokrój.
Cebulę smaż na 1 łyżce masła przez 5 minut, dodaj pomidory i smaż kolejne 5 minut.
Kostki bulionowe rozpuść w 1 litrze wrzącej wody.
Pomidory i cebulę zmiksuj i wymieszaj z bulionem.
Dodaj serek topiony i gotuj około 2 minut (do rozpuszczenia serka).
Dopraw keczupem i sosem tabasco.
Chleb pokrój w kostkę, usmaż na 1 łyżce masła i posyp tartym serem.
Zupę podawaj z grzankami.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0