Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na zwykły lub wyjątkowy obiad: zupa krem z serem. Gotujemy warzywa, dodajemy serek topiony, miksujemy i posypujemy natką. Można podawać z groszkiem ptysiowym lub zabłysnąć fantazyjnym dodatkiem: pikantnymi paluchami z francuskiego ciasta, pasztecikami z pieczarkowym farszem lub pokrojonymi ukośnie roladkami z krokietów z mięsem.
Zalej 1 litrem wody i wsyp przyprawę ZIARENKA SMAKU. Gotuj do miękkości warzyw.
Krok 3
5 min
Dodaj serek topiony. Zmiksuj zupę.
Krok 4
2 min
Posyp natką pietruszki. Podawaj z groszkiem ptysiowym.
Krok 1
z
4
Warzywa obierz i pokrój w kostkę.
Krok 2
z
4
Zalej 1 litrem wody i wsyp przyprawę ZIARENKA SMAKU. Gotuj do miękkości warzyw.
Krok 3
z
4
Dodaj serek topiony. Zmiksuj zupę.
Krok 4
z
4
Posyp natką pietruszki. Podawaj z groszkiem ptysiowym.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0