Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zupa koperkowa to idealna przystawka przed daniem głównym w trakcie rodzinnego obiadu. Zdrowa i pożywna, a do tego pyszna, skutecznie zachęci do obiadu każdego domownika. Dodajmy bulion warzywny WINIARY, a zyskamy niepowtarzalny aromat i smak, którego długo nie zapomnimy. Pycha!
Przygotowanie
35 min
Krok 1
10 min
Makaron zagotować, odcedzić.
Krok 2
10 min
Marchewkę, pietruszkę pokroić w drobną kostkę, por pokroić w piórka.
Krok 3
5 min
Wrzucić do rosołu i zagotować.
Krok 4
5 min
Koperek posiekać i dodać do zupy.
Krok 5
3 min
Mleko wymieszać z żółtkiem i wlać do zupy, wymieszać.
Krok 6
2 min
Dodać makaron. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Krok 1
z
6
Makaron zagotować, odcedzić.
Krok 2
z
6
Marchewkę, pietruszkę pokroić w drobną kostkę, por pokroić w piórka.
Krok 3
z
6
Wrzucić do rosołu i zagotować.
Krok 4
z
6
Koperek posiekać i dodać do zupy.
Krok 5
z
6
Mleko wymieszać z żółtkiem i wlać do zupy, wymieszać.
Krok 6
z
6
Dodać makaron. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0