Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ziemniaki obieramy, myjemy i trzemy na tarce o małych oczkach na wiórki, posypujemy szczyptą soli i zostawiamy aby "puściły sok". Po chwili odciskamy powstały płyn.
Cebulę kroimy w drobną kostkę i dodajemy do ziemniaków. Następnie dodajemy jajko, ser, mąkę, olej doprawiamy ziarenkami smaku i pieprzem. Wszystko razem dokładnie mieszamy.
Gofry pieczemy w gofrownicy na złoty kolor.
Ziołowe gofry podajemy z kleksem kwaśnej śmietany, udekorowane plastrem zielonego ogórka i rzodkiewki. Smacznego!
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0