Spaghetti z sosem pomidorowym
25min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
17.22 g
Węglowodany
51.82 g
Tłuszcze
8.47 g
Wartość energetyczna
348.99 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
25 min
Krok 1
10 min
Sos przygotuj według przepisu na opakowaniu – rozprowadź w wodze i gotuj przez 5 minut.
Krok 2
10 min
Makaron ugotuj według wskazówek na opakowaniu.
Krok 3
5 min
Wymieszaj makaron z sosem, gotowe porcje posyp serem typu parmezan.
Spaghetti z sosem pomidorowym, jedno z czołowych dań kuchni włoskiej, to również jedno z najprostszych, najszybszych i tanich dań obiadowych z Sosem Neapolitańskim Italia WINIARY, który wystarczy rozmieszać w wodzie i zagotować. Do intensywnie pomidorowego sosu wrzucasz ugotowane spaghetti i całość posypujesz startym serem typu parmezan. Wypróbuj w try miga przepis na pomidorowe spaghetti i poeksperymentuj z innymi przepisami na spaghetti napoli!
Komentarze 0