Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pieczone mięso z sosem żurawinowo-chrzanowym to wizytówka staropolskiej kuchni. Sos żurawinowy z chrzanem przyrządzamy, dodając do sosu czosnkowego żurawinę i chrzan. Taka mieszanka doskonale dopełni smak pieczonego mięsa, ale równie świetnie sprawdzi się jako sos do pasztetu lub sos do pizzy.
Przygotowanie
7 min
Krok 1
5 min
Sos czosnkowy połącz z żurawiną i chrzanem.
Krok 2
2 min
Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Krok 1
z
2
Sos czosnkowy połącz z żurawiną i chrzanem.
Krok 2
z
2
Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0