Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Ogórek, grzybki i pietruszka, a do tego śmietanka, majonez i musztarda przyprawione odrobinę do smaku i… mamy słynny sos tatarski, który idealnie będzie się komponował z daniami, jakie przygotujemy w naszych kuchniach. To idealny dodatek do kanapek, gotowanych na twardo jajek, wędzonej ryby oraz tego, czego zażyczą sobie nasi bliscy.
Przygotowanie
15 min
Krok 1
10 min
Ogórki umyj, obierz i pokrój w drobną kostkę razem z grzybami.
Krok 2
3 min
Połącz je z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, śmietaną i natką pietruszki.
Krok 3
2 min
Dopraw do smaku podanymi przyprawami.
Krok 1
z
3
Ogórki umyj, obierz i pokrój w drobną kostkę razem z grzybami.
Krok 2
z
3
Połącz je z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY, śmietaną i natką pietruszki.
Krok 3
z
3
Dopraw do smaku podanymi przyprawami.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0