Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sos śmietanowo - ziołowy to idealny dodatek do ryb i mięs. Jest łatwy w przyrządzeniu, a odpowiednio przygotowany może zmienić oblicze dania. Doda mu wyrazistości i ciekawego smaku. Bardzo drobno posiekane warzywa mieszamy ze śmietaną. Do smaku można dodać soli, pieprzu, sok z cytryny i szczyptę cukru. Smacznego!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
10 min
Bardzo drobno posiekaną zieleninę wymieszać ze śmietaną.
Krok 2
5 min
Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz szczyptą cukru.
Krok 3
5 min
Podawać natychmiast.
Krok 1
z
3
Bardzo drobno posiekaną zieleninę wymieszać ze śmietaną.
Krok 2
z
3
Doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz szczyptą cukru.
Krok 3
z
3
Podawać natychmiast.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0