Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Domowy serek homogenizowany to genialne rozwiązanie na deser. Nie zawiera konserwantów, a do tego wybitnie dobrze smakuje. Każdy domownik, szczególnie dzieci, będą zachwycone tym, jak smaczne może być domowe jedzenie. Pycha!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
3 min
Do malaksera przekładamy ser.
Krok 2
2 min
Do sera dodajemy jogurt i śmietanę.
Krok 3
2 min
Następnie dodajemy cukier waniliowy i cukier puder.
Krok 4
8 min
Włączamy malakser i wszystko łączymy przez kilkanaście minut do uzyskania gładkiego serka.
Krok 1
z
4
Do malaksera przekładamy ser.
Krok 2
z
4
Do sera dodajemy jogurt i śmietanę.
Krok 3
z
4
Następnie dodajemy cukier waniliowy i cukier puder.
Krok 4
z
4
Włączamy malakser i wszystko łączymy przez kilkanaście minut do uzyskania gładkiego serka.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0