Serek homogenizowany waniliowy domowy
15min
Łatwy
1 opakowanie
400 g
Twaróg półtłusty
4 łyżeczek
Jogurt naturalny
2 łyżeczek
Cukier puder
5 łyżeczek
Śmietana 30%
.
Wartości odżywcze
Białko
14.88 g
Węglowodany
14.58 g
Tłuszcze
7.28 g
Wartość energetyczna
181.93 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
15 min
Krok 1
3 min
Do malaksera przekładamy ser.
Krok 2
2 min
Do sera dodajemy jogurt i śmietanę.
Krok 3
2 min
Następnie dodajemy cukier waniliowy i cukier puder.
Krok 4
8 min
Włączamy malakser i wszystko łączymy przez kilkanaście minut do uzyskania gładkiego serka.
Domowy serek homogenizowany to genialne rozwiązanie na deser. Nie zawiera konserwantów, a do tego wybitnie dobrze smakuje. Każdy domownik, szczególnie dzieci, będą zachwycone tym, jak smaczne może być domowe jedzenie. Pycha!
Komentarze 0