Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z tuńczykiem to pyszne, pożywne, a zarazem bardzo szybkie danie, które możesz przygotować w kilka chwil. Do wykonania potrawy potrzebujesz puszkę tuńczyka i kukurydzy, ogórki, jajka ugotowane na twardo i Majonez dekoracyjny WINIARY. Tak proste danie zachwyci swym smakiem, możesz zabrać je do pracy lub na uczelnię!
Przygotowanie
9 min
Krok 1
5 min
Odsączoną kukurydzę mieszamy z pokrojonymi w kostkę gotowanymi jajkami i lekko odsączonymi ogórkami (w sytuacji braku czasu i gotowanych jajek :) sałatka dobrze smakuje również bez jajek).
Krok 2
3 min
Dodajemy majonez. Zawartość "gładzimy", a na wierzchu układamy widelcem cząstki tuńczyka.
Krok 3
1 min
Wystarczy dla 2-3 głodnych osób. Smacznego!
Krok 1
z
3
Odsączoną kukurydzę mieszamy z pokrojonymi w kostkę gotowanymi jajkami i lekko odsączonymi ogórkami (w sytuacji braku czasu i gotowanych jajek :) sałatka dobrze smakuje również bez jajek).
Krok 2
z
3
Dodajemy majonez. Zawartość "gładzimy", a na wierzchu układamy widelcem cząstki tuńczyka.
Krok 3
z
3
Wystarczy dla 2-3 głodnych osób. Smacznego!
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0