Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Lekka, wiosenna i pyszna sałatka z rzodkiewek to doskonała propozycja na uzupełnienie obiadu. Możesz ją także zaproponować w menu śniadaniowym, podając do niej pieczywo, najlepiej pełnoziarniste. Do sałatki wykorzystaj rzodkiewki, białą rzodkiew, paprykę, ogórek i jajko, a sos przygotuj z musztardy i kremowego Majonezu Dekoracyjnego WINIARY.
Przygotowanie
20 min
Krok 1
5 min
Rzodkiewkę zetrzyj na tarce.
Krok 2
10 min
Pozostałe składniki pokrój drobniutko. Dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj majonez i musztardę.
Krok 3
5 min
Wszystko razem delikatnie wymieszaj.
Krok 1
z
3
Rzodkiewkę zetrzyj na tarce.
Krok 2
z
3
Pozostałe składniki pokrój drobniutko. Dopraw do smaku solą i pieprzem, dodaj majonez i musztardę.
Krok 3
z
3
Wszystko razem delikatnie wymieszaj.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0