Sałatka z indyka z selerem
17min
Łatwy
3
łyżek
1
Seler naciowy
200
g
Wędzona pierś z indyka
1
puszka
Kukurydza
3
łyżek
Koperek posiekany
.
Wartości odżywcze
Białko
13.5 g
Węglowodany
21.46 g
Tłuszcze
16.91 g
Wartość energetyczna
277.51 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Seler naciowy pokrój w cienkie plasterki, indyka w paski.
Krok 2
2 min
Kukurydzę osącz z zalewy.
Krok 3
3 min
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY
Krok 4
2 min
Podawaj jako przystawkę.
W nowej odsłonie lekka i szybka sałatka z wędzonego indyka, kukurydzy i selera naciowego, doprawiona Majonezem Dekoracyjnym WINIARY oraz świeżym koperkiem. Polecany przepis stworzony jest na podstawie dopasowanych do siebie składników, które tworzą kolorową masę. Sałatkę z indyka z selerem warto podawać w przezroczystych miseczkach, dzięki czemu zawartość jest bardziej widoczna.
Komentarze 0