Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
W nowej odsłonie lekka i szybka sałatka z selera naciowego, wędzonego indyka i kukurydzy, doprawiona Majonezem Dekoracyjnym WINIARY oraz świeżym koperkiem. Polecany przepis stworzony jest na podstawie dopasowanych do siebie składników, które tworzą kolorową masę. Sałatkę z indyka z selerem warto podawać w przezroczystych miseczkach, dzięki czemu zawartość jest bardziej widoczna.
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Seler naciowy pokrój w cienkie plasterki, indyka w paski.
Krok 2
2 min
Kukurydzę osącz z zalewy.
Krok 3
3 min
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY
Krok 4
2 min
Podawaj jako przystawkę.
Krok 1
z
4
Seler naciowy pokrój w cienkie plasterki, indyka w paski.
Krok 2
z
4
Kukurydzę osącz z zalewy.
Krok 3
z
4
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY
Krok 4
z
4
Podawaj jako przystawkę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0