Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
4
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
W nowej odsłonie lekka i szybka sałatka z selera naciowego, wędzonego indyka i kukurydzy, doprawiona Majonezem Dekoracyjnym WINIARY oraz świeżym koperkiem. Polecany przepis stworzony jest na podstawie dopasowanych do siebie składników, które tworzą kolorową masę. Sałatkę z indyka z selerem warto podawać w przezroczystych miseczkach, dzięki czemu zawartość jest bardziej widoczna.
Przygotowanie
17 min
Krok 1
10 min
Seler naciowy pokrój w cienkie plasterki, indyka w paski.
Krok 2
2 min
Kukurydzę osącz z zalewy.
Krok 3
3 min
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY
Krok 4
2 min
Podawaj jako przystawkę.
Krok 1
z
4
Seler naciowy pokrój w cienkie plasterki, indyka w paski.
Krok 2
z
4
Kukurydzę osącz z zalewy.
Krok 3
z
4
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem Dekoracyjnym WINIARY
Krok 4
z
4
Podawaj jako przystawkę.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0