Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pyszna sałatka porowa z groszkiem i winnym jabłkiem sprawdzi się jako doskonała przystawka do drugiego dania, wprost idealna do pieczystego! Dodaliśmy do niej Majonez Omega 3:6 WINIARY, by dbać nie tylko o dobry smak, ale także o zdrowie!
Przygotowanie
48 min
Krok 1
3 min
Majonez połącz z musztardą i śmietaną.
Krok 2
5 min
Por oczyść, pokrój w krążki, oprósz solą i cukrem.
Krok 3
30 min
Odstaw na 30 minut.
Krok 4
2 min
Groszek odsącz z zalewy.
Krok 5
5 min
Obrane jabłko pokrój w słupki i skrop sokiem z cytryny.
Krok 6
3 min
Wymieszaj wszystkie składniki sałatki. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.
Krok 1
z
6
Majonez połącz z musztardą i śmietaną.
Krok 2
z
6
Por oczyść, pokrój w krążki, oprósz solą i cukrem.
Krok 3
z
6
Odstaw na 30 minut.
Krok 4
z
6
Groszek odsącz z zalewy.
Krok 5
z
6
Obrane jabłko pokrój w słupki i skrop sokiem z cytryny.
Krok 6
z
6
Wymieszaj wszystkie składniki sałatki. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj jako przystawkę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0