Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka pomidorowa najlepiej smakuje w szczycie sezonu oraz późnym latem, gdy na krzaczkach dojrzewają czerwone, mięsiste pomidory... Stwórz kompozycję warzyw, które będą idealnym uzupełnieniem grillowego menu!
Przygotowanie
25 min
Krok 1
10 min
Pomidory sparz wrzątkiem, obierz ze skórki i pokrój na cząstki.
Krok 2
10 min
Paprykę i cebulę oczyść i pokrój w kostkę. Ogórki pokrój w plasterki.
Krok 3
3 min
Wymieszaj ze sobą wszystkie warzywa i zieleninę. Dodaj olej.
Krok 4
2 min
Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Podawaj do mięs z grilla.
Krok 1
z
4
Pomidory sparz wrzątkiem, obierz ze skórki i pokrój na cząstki.
Krok 2
z
4
Paprykę i cebulę oczyść i pokrój w kostkę. Ogórki pokrój w plasterki.
Krok 3
z
4
Wymieszaj ze sobą wszystkie warzywa i zieleninę. Dodaj olej.
Krok 4
z
4
Dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem. Dokładnie wymieszaj. Podawaj do mięs z grilla.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0