Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Najprostsza na świecie, pożywna, kolorowa sałatka, idealna na jesienny lunch lub na domową imprezę. Czerwona papryka, żółty ser, szynka oraz Majonez Dekoracyjny WINIARY i siekana zielenina (natka, szczypiorek) – oto cały sekret sałatki paprykowej z szynką. Kroimy, mieszamy, doprawiamy i.... zajadamy!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Paprykę oczyść, umyj i pokrój w paski.
Krok 2
5 min
Szynkę i ser również pokrój w paski.
Krok 3
5 min
Połącz wszystkie składniki z Majonezem Dekoracyjnym. Dopraw pieprzem.
Krok 1
z
3
Paprykę oczyść, umyj i pokrój w paski.
Krok 2
z
3
Szynkę i ser również pokrój w paski.
Krok 3
z
3
Połącz wszystkie składniki z Majonezem Dekoracyjnym. Dopraw pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0