Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka ananasowa będzie bardzo smaczną przystawką podczas każdego przyjęcia. Jej słodkawy posmak podbije serce każdego smakosza, a ukoronowanie jej majonezem dekoracyjnym WINIARY sprawi, że całość będzie prezentować się wyśmienicie. Smacznego!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
10 min
Ser i ugotowany na twardo, jajka kroimy w kostkę. Ananasa i kukurydze odsączamy i kroimy ananasa w kostkę. Wrzucamy wszystko do miski i mieszamy.
Krok 2
5 min
Ząbki czosnku przeciskamy przez wyciskarkę do czosnku i mieszamy z majonezem.
Krok 3
5 min
Tak przygotowany sos łączymy z wcześniej wymieszanymi składnikami i przyprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Krok 1
z
3
Ser i ugotowany na twardo, jajka kroimy w kostkę. Ananasa i kukurydze odsączamy i kroimy ananasa w kostkę. Wrzucamy wszystko do miski i mieszamy.
Krok 2
z
3
Ząbki czosnku przeciskamy przez wyciskarkę do czosnku i mieszamy z majonezem.
Krok 3
z
3
Tak przygotowany sos łączymy z wcześniej wymieszanymi składnikami i przyprawiamy do smaku pieprzem i solą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0