Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na gorącym maśle przez ok. 30 sekund przesmażyć sałatę z każdej strony.
Krok 3
10 min
Na sałatę od strony przekrojonej położyć plaster sera pleśniowego oraz orzechy i zapiec pod górną grzałką w piekarniku.
Krok 4
2 min
Całość lekko polej sosem czosnkowym Winiary.
Krok 1
z
4
Sałatę rzymską przekroić wzdłuż na pół.
Krok 2
z
4
Na gorącym maśle przez ok. 30 sekund przesmażyć sałatę z każdej strony.
Krok 3
z
4
Na sałatę od strony przekrojonej położyć plaster sera pleśniowego oraz orzechy i zapiec pod górną grzałką w piekarniku.
Krok 4
z
4
Całość lekko polej sosem czosnkowym Winiary.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0