Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wykonaj smakowitą pastę z pieczarek do świeżego pieczywa. Połącz usmażone na masełku z dodatkiem cebulki pieczarki wraz z drobno pokrojonym jajkiem na twardo. Wykonaj sos z Majonezu dekoracyjnego WINIARY, musztardy i ketchupu oraz przypraw do smaku. Tak przygotowane składniki połącz w całość razem ze startym na tarce żółtym serem. Smakowita, pożywna pasta to idealny pomysł na chrupiące pieczywo.
Przygotowanie
30 min
Krok 1
10 min
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i bardzo drobno posiekać.
Krok 2
15 min
Na patelni rozgrzać masło, zeszklić posiekaną cebulę, wsypać drobno posiekane lub starte na grubej tarce pieczarki, smażyć do odparowania płynu, przestudzić.
Krok 3
5 min
Zimne pieczarki dodać do jajek, wlać majonez wymieszany z ketchupem i musztardą, dodać połowę sera, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
Krok 1
z
3
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i bardzo drobno posiekać.
Krok 2
z
3
Na patelni rozgrzać masło, zeszklić posiekaną cebulę, wsypać drobno posiekane lub starte na grubej tarce pieczarki, smażyć do odparowania płynu, przestudzić.
Krok 3
z
3
Zimne pieczarki dodać do jajek, wlać majonez wymieszany z ketchupem i musztardą, dodać połowę sera, przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0