Pasta do chleba z kiełbasy
15min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
7.43 g
Węglowodany
3.51 g
Tłuszcze
34.41 g
Wartość energetyczna
375.24 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
15 min
Krok 1
3 min
Kiełbasę obrać z osłonki.
Krok 2
8 min
Cebulę, czosnek, boczek i kiełbasę pokroić i przepuścić przez maszynkę do mięsa.
Krok 3
4 min
Dodać musztardę, przyprawić do smaku pieprzem i szczyptą kminku, dokładnie wymieszać.
Bardzo mięsna pasta do kanapek, wyróżniająca się spośród innych, ponieważ do jej wykonania nie używamy ryb ani jajek. Wędzony boczek i kiełbasa podwawelska stworzą świetną kompozycję z czosnkiem i innymi przyprawami, dzięki czemu zyskamy świetny dodatek do kanapek na drugie śniadanie. Smacznego!
Komentarze 0