Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bardzo mięsna pasta do kanapek, wyróżniająca się spośród innych, ponieważ do jej wykonania nie używamy ryb ani jajek. Wędzony boczek i kiełbasa podwawelska stworzą świetną kompozycję z czosnkiem i innymi przyprawami, dzięki czemu zyskamy świetny dodatek do kanapek na drugie śniadanie. Smacznego!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
3 min
Kiełbasę obrać z osłonki.
Krok 2
8 min
Cebulę, czosnek, boczek i kiełbasę pokroić i przepuścić przez maszynkę do mięsa.
Krok 3
4 min
Dodać musztardę, przyprawić do smaku pieprzem i szczyptą kminku, dokładnie wymieszać.
Krok 1
z
3
Kiełbasę obrać z osłonki.
Krok 2
z
3
Cebulę, czosnek, boczek i kiełbasę pokroić i przepuścić przez maszynkę do mięsa.
Krok 3
z
3
Dodać musztardę, przyprawić do smaku pieprzem i szczyptą kminku, dokładnie wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0