
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Parzybroda z białej kapusty

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
5 minKrok 2
8 minKrok 3
40 minKrok 4
20 minKrok
5 min
Krok 1 z 5
Kapustę opłukać, poszatkować, cebulę pokroić.

Krok 2 z 5
Wieprzowinę opłukać, pokroić, dodać kapustę i cebulę, liść laurowy, sól, pieprz, kminek, zalać wrzątkiem.

Krok 3 z 5
Gotować 40 minut.

Krok 4 z 5
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki, gotować jeszcze przez 20 minut, aż będą miękkie.

Krok z 5
Boczek drobno pokroić, zrumienić, dodać do zupy, przyprawić ewentualnie.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0