Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Lemoniada najlepiej smakuje latem – to wie każdy. Lemoniada z miodem najlepiej smakuje zawsze! Miód wzmacnia smak lemoniady i nadaje jej słodyczy. A dodatek cukru waniliowego WINIARY sprawia, że łączymy ze sobą aromat wanilii, miodu i cytryn, a końcowy efekt jest naprawdę zdumiewający. Smacznego!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
15 min
Wodę zwykłą gotujemy z cukrem wanilinowym i chłodzimy. Cytrynę parzymy i wyciskamy sok. Miód rozpuszczamy, aby był lejący.
Krok 2
5 min
Do zimnej wody wlewamy wodę mineralną dodajemy wyciśnięty sok z cytryny i rozpuszczony miód. Wszystko dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje schłodzone.
Krok 1
z
2
Wodę zwykłą gotujemy z cukrem wanilinowym i chłodzimy. Cytrynę parzymy i wyciskamy sok. Miód rozpuszczamy, aby był lejący.
Krok 2
z
2
Do zimnej wody wlewamy wodę mineralną dodajemy wyciśnięty sok z cytryny i rozpuszczony miód. Wszystko dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje schłodzone.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0