Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na imprezową przekąskę przyrządź chrupiące krakersy z pastą rybną z wędzonej makreli, tartego żółtego sera, keczupu i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY! Dopraw świeżym, siekanym koperkiem. Do nakładania pasty na krakersy możemy użyć pergaminowej tutki z obciętym rogiem lub szprycy do kremów, albo wykorzystać niedużą łyżeczkę do wykrawania kulek z owoców. Gotowe krakersy dekorujemy gałązką koperku i paseczkami kolorowej papryki.
Przygotowanie
30 min
Krok 1
10 min
Z makreli usuń ości i skórę, rozgnieć widelcem.
Krok 2
5 min
Żółty ser zetrszyj na tarce.
Krok 3
5 min
Rybę wymieszaj z Majonezem, serem, keczupem i koperkiem. Dopraw pieprzem.
Krok 4
10 min
Pastę dekoracynie nakładaj na krakersy.
Krok 1
z
4
Z makreli usuń ości i skórę, rozgnieć widelcem.
Krok 2
z
4
Żółty ser zetrszyj na tarce.
Krok 3
z
4
Rybę wymieszaj z Majonezem, serem, keczupem i koperkiem. Dopraw pieprzem.
Krok 4
z
4
Pastę dekoracynie nakładaj na krakersy.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0