Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Na mroźne, zimowe weekendy można sobie zafundować pyszną, rozgrzewającą kawę z rumem. Taka kawa wspaniale rozgrzewa zarówno zmarznięte dłonie, jak i daje przyjemne wrażenie ciepła od środka. Pasuje do maślanych ciasteczek lub aromatycznego jabłecznika z cynamonem!
Przygotowanie
10 min
Krok 1
5 min
Do szklanek wsypać kawę, zalać kawę wrzącą wodą.
Krok 2
2 min
Dodać do każdej szklanki śmietankę.
Krok 3
3 min
Wlać po pół kieliszka do szklanki rumu, wymieszać, osłodzić.
Krok 1
z
3
Do szklanek wsypać kawę, zalać kawę wrzącą wodą.
Krok 2
z
3
Dodać do każdej szklanki śmietankę.
Krok 3
z
3
Wlać po pół kieliszka do szklanki rumu, wymieszać, osłodzić.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0