Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zetrzyj chrzan do miski. Pokrop go cytryną. Wymieszaj z jogurtem i dopraw solą do smaku.
Posiekaj drobno szczypiorek. Wytnij filety z pstrąga i oczyść je z ości, a następnie podziel filety na małe kawałeczki.
Ugotuj Kaszotto według instrukcji podanej na opakowaniu. Dodaj masło, 2 łyżki startego sera grana padano i kilka kropli cytryny do smaku. Dopraw solą i pieprzem.
Serwuj Kaszotto na płaskim talerzu. Na kaszy ułóż kilka kawałków wędzonej ryby oraz łyżkę jogurtu z chrzanem, zetrzyj skórkę z cytryny bezpośrednio nad talerzem. Posyp szczypiorkiem i skrop oliwą/olejem.