Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szybkie śniadanie w postaci kaszanki na gorąco z roztrzepanymi jajkami nasyci Cię na wiele godzin. Kaszanka z jajkiem na gorąco doprawiana jest Przyprawą w płynie MAGGI, co sprawia, że nabiera ona smakowej głębi. Danie serwuj przyozdobione posiekanym szczypiorkiem, w towarzystwie świeżego chleba.
Przygotowanie
23 min
Krok 1
3 min
Szczypiorek drobno siekamy.
Krok 2
5 min
Kaszankę obieramy z jelita, kroimy w plastry.
Krok 3
10 min
Następnie wrzucamy na rozgrzaną teflonową patelnię. Podgrzewamy, aby się ładnie rozeszła. Następnie wbijamy jajka i dokładnie mieszamy.
Krok 4
4 min
Doprawiamy pieprzem i maggi, a na koniec dodajemy posiekany szczypior. Całość mieszamy.
Krok 5
1 min
Podajemy posypując szczypiorkiem, serwujemy z pieczywem.
Krok 1
z
5
Szczypiorek drobno siekamy.
Krok 2
z
5
Kaszankę obieramy z jelita, kroimy w plastry.
Krok 3
z
5
Następnie wrzucamy na rozgrzaną teflonową patelnię. Podgrzewamy, aby się ładnie rozeszła. Następnie wbijamy jajka i dokładnie mieszamy.
Krok 4
z
5
Doprawiamy pieprzem i maggi, a na koniec dodajemy posiekany szczypior. Całość mieszamy.
Krok 5
z
5
Podajemy posypując szczypiorkiem, serwujemy z pieczywem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0