Ustawiaj preferencje żywieniowe Twórz listy zakupów Zachowaj sprawdzone przepisy Oszczędzaj czas Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Zaloguj się lub załóż konto
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wybierz z listy składników
Ze składników na ciasto zarabiam ciasto i dzielę na dwie nierówne części. Większą część rozwałkowuje na blaszkę.
Jabłka obieram i kroje w cienkie plastry i układam na cieście, posypuje je cukrem waniliowym.
Budynie gotuję na mleku z cukrem i masłem. Gorącym budyniem zalewam jabłka.
Przykrywam drugą częścią ciasta. Piekę 60 minut.
Zimne ciasto posypuje cukrem pudrem.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Pokaż więcej przepisów
Komentarze 0