Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tym deserem z pewnością podbijesz serca największych, deserowych łakomczuchów! Soczysta Galaretka smak arbuzowy WINIARY wspaniale wypełni wnętrze arbuza i sprawi wakacyjną przyjemność najmłodszym miłośnikom kuchni! Wypróbuj nasz przepis na galaretkowego arbuza!
Przygotowanie
26 min
Krok 1
5 min
Rozpuść 4 Galaretki WINIARY o smaku Arbuzada w 1200 ml wody (mniej niż według przepisu na opakowaniu).
Krok 2
15 min
Wydrąż połówkę arbuza, a skórę dokładnie oczyść i osusz papierowym ręcznikiem.
Krok 3
3 min
Rozpuszczone galaretki przelej do miski powstałej ze skóry arbuza i wstaw do lodówki do całkowitego stężenia.
Krok 4
3 min
Galaretkowy arbuz pokrój na części jak świeży owoc.
Krok 1
z
4
Rozpuść 4 Galaretki WINIARY o smaku Arbuzada w 1200 ml wody (mniej niż według przepisu na opakowaniu).
Krok 2
z
4
Wydrąż połówkę arbuza, a skórę dokładnie oczyść i osusz papierowym ręcznikiem.
Krok 3
z
4
Rozpuszczone galaretki przelej do miski powstałej ze skóry arbuza i wstaw do lodówki do całkowitego stężenia.
Krok 4
z
4
Galaretkowy arbuz pokrój na części jak świeży owoc.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0