Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretki truskawkowe oraz galaretkę agrestową przygotować według przepisu na opakowaniu, a następnie przelać je do miseczek.
Krok 2
60 min
Odstawić do lodówki do stężenia.
Krok 3
10 min
Gdy galaretki stężeją, rozdrobnić je widelcem. W wysokich pucharkach układać warstwami: galaretkę truskawkową, borówki, galaretkę agrestową, borówki i ponownie galaretkę truskawkową.
Krok 4
10 min
Galaretkę przezroczystą przygotować według przepisu na opakowaniu, odstawić do ostygnięcia i zalać nią deser w pucharkach.
Krok 4
60 min
Deser odstawić do stężenia do lodówki.
Krok 6
3 min
Przed podaniem deser udekorować bitą śmietaną i borówkami.
Krok 1
z
6
Galaretki truskawkowe oraz galaretkę agrestową przygotować według przepisu na opakowaniu, a następnie przelać je do miseczek.
Krok 2
z
6
Odstawić do lodówki do stężenia.
Krok 3
z
6
Gdy galaretki stężeją, rozdrobnić je widelcem. W wysokich pucharkach układać warstwami: galaretkę truskawkową, borówki, galaretkę agrestową, borówki i ponownie galaretkę truskawkową.
Krok 4
z
6
Galaretkę przezroczystą przygotować według przepisu na opakowaniu, odstawić do ostygnięcia i zalać nią deser w pucharkach.
Krok 4
z
6
Deser odstawić do stężenia do lodówki.
Krok 6
z
6
Przed podaniem deser udekorować bitą śmietaną i borówkami.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0