Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Filety oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem, skrop oliwą.
Umieść na 2 godziny w lodówce.
Smaż na rozgrzanej patelni po 7 minut z każdej strony.
Gotowe filety pokrój w ukośne plastry.
Żółtka ubij z musztardą i sokiem z cytryny na pianę.
Rozpuść masło i połącz je delikatnie z pianą, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Mięso podawaj z kluskami kładzionymi, polane sosem maślanym.