Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Łatwy do przygotowania i smaczny deser. W sam raz na upalne dni.
Przygotowanie
500 min
Krok 1
5 min
Galaretkę przezroczystą rozpuścić w 350 ml gorącej wody i ostudzić.
Krok 2
3 min
Galaretkę przelać do foremki o wymiarach 20 cm x 7 cm, dodać borówki i ustawić pod skosem w lodówce do stężenia.
Krok 3
5 min
Galaretkę truskawkową rozpuścić w 100 ml gorącej wody i ostudzić.
Krok 4
5 min
Następnie galaretkę zmiksować z serkiem waniliowym i całość wyłożyć na galaretkę przezroczystą.
Krok 5
2 min
Na wierzchu ułożyć biszkopty i delikatnie je docisnąć.
Krok 6
480 min
Całość odstawić do lodówki do stężenia.
Krok 1
z
6
Galaretkę przezroczystą rozpuścić w 350 ml gorącej wody i ostudzić.
Krok 2
z
6
Galaretkę przelać do foremki o wymiarach 20 cm x 7 cm, dodać borówki i ustawić pod skosem w lodówce do stężenia.
Krok 3
z
6
Galaretkę truskawkową rozpuścić w 100 ml gorącej wody i ostudzić.
Krok 4
z
6
Następnie galaretkę zmiksować z serkiem waniliowym i całość wyłożyć na galaretkę przezroczystą.
Krok 5
z
6
Na wierzchu ułożyć biszkopty i delikatnie je docisnąć.
Krok 6
z
6
Całość odstawić do lodówki do stężenia.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0