Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
4
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Chcesz przyrządzić łatwą i tanią zupę? Barszcz z fasolą i ziemniakami to potrawa niedroga i idealna na każdą porę roku. Barszcz zachwyci się swoją lekkością i pożywnością, a miękkie warzywa sprawią, że zupa posmakuje zarówno dorosłym, jak i dzieciom. Całość przygotuj na bazie Barszczu czerwonego Ekspresowej Zupy WINIARY, dodaj przyprawy, takie jak czosnek i majeranek, ponieważ dodadzą jej aromatu, który jeszcze bardziej pobudzi apetyt.
Przygotowanie
45 min
Krok 1
30 min
Cebulę i obrane warzywa pokrój w kostkę. W garnku rozgrzej masło i przesmaż na nim pokrojoną cebulę. Kiedy zrobi się miękka, dodaj marchewkę i smaż jeszcze 3 min. Całość zalej 1 l wody. Dodaj majeranek, czosnek i ziemniaki.
Krok 2
10 min
Gotuj całość około 10 minut.
Krok 3
5 min
Dodaj Barszcz Czerwony Ekspresowa Zupa Winiary, a następnie – puszkę odsączonej białej fasoli. Dopraw solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki.
Krok 1
z
3
Cebulę i obrane warzywa pokrój w kostkę. W garnku rozgrzej masło i przesmaż na nim pokrojoną cebulę. Kiedy zrobi się miękka, dodaj marchewkę i smaż jeszcze 3 min. Całość zalej 1 l wody. Dodaj majeranek, czosnek i ziemniaki.
Krok 2
z
3
Gotuj całość około 10 minut.
Krok 3
z
3
Dodaj Barszcz Czerwony Ekspresowa Zupa Winiary, a następnie – puszkę odsączonej białej fasoli. Dopraw solą, pieprzem i posiekaną natką pietruszki.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0