Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Grzyby namocz na noc.
Ugotuj grzyby, następnie ostudź i odsącz.
Kapelusze oprósz solą i pieprzem z każdej strony.
Przygotuj na osobnych talerzykach mąkę, bułkę tartą. Do miseczki wbij jajko i dokładnie je roztrzep.
Rozgrzej na patelni olej z masłem.
Kapelusze panieruj kolejno w mące, jajku i bułce, a następnie smaż na patelni aż się zarumienią.
Przygotuj Barszcz czerwony Ekspresowa Zupa WINIARY według przepisu na opakowaniu. Jeśli przygotowujesz jedną porcję Barszczu, 3 płaskie łyżeczki (12 g) produktu zalej 200 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszaj.
Panierowane grzyby suszone podawaj z filiżanką gorącego czerwonego barszczu.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0