Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Znudził Ci się już barszcz czerwony WINIARY solo, z fasolą, uszkami czy z krokietem? Czas na małą odmianę - co powiesz na dodatek w postaci chrupiącego rogalika na słono, z ciągnącym się serem i szynką? Wypróbuj Barszcz czerwony WINIARY z croissantem z szynką i serem. Na pewno wejdzie on do Twojego stałego menu.
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Croissanty przekrój wzdłuż na połówki, każdą połówkę posmaruj majonezem, rozłóż na nich plastry szynki, sera i liście szpinaku.
Krok 2
5 min
Przygotuj Barszcz czerwony Ekspresowa Zupa WINIARY według przepisu na opakowaniu.
Krok 3
5 min
Złóż croissanty i podawaj z barszczem.
Krok 1
z
3
Croissanty przekrój wzdłuż na połówki, każdą połówkę posmaruj majonezem, rozłóż na nich plastry szynki, sera i liście szpinaku.
Krok 2
z
3
Przygotuj Barszcz czerwony Ekspresowa Zupa WINIARY według przepisu na opakowaniu.
Krok 3
z
3
Złóż croissanty i podawaj z barszczem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0