Sałatka z granatem

Oceń ten przepis!

4/5 4 6 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 6

4/5 4 6 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Umytą i osuszoną sałatę układamy na talerzu. Kapary i oliwki odsączamy.
  2. Oliwki kroimy w krążki i układamy z kaparami na sałacie. Cebulę kroimy w cienkie krążki i rozdzielamy je. Układamy na sałatce.
  3. Tuńczyka odsączamy z oleju i dodajemy do sałatki. Z granatu usuwamy ziarna i układamy je na naszej sałatce.
  4. Sos sałatkowy rozrabiamy z 3 łyżkami wody i oleju i polewamy nim sałatkę tuż przed podaniem.

Opis przepisu:

Sałatka z granatem to witalny zastrzyk, który dostarczy nam mnóstwo energii oraz wrażeń smakowych. Efekt naszego przepisu nie dość, że smakuje wybitnie, to jeszcze wygląda fenomenalnie. Do tego sos koperkowo-ziołowy WINIARY i mamy sałatkę idealną. Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?