Pomagamy w gotowaniu

Chlebek bananowy z czekoladą

Oceń ten przepis!

5/5 5 3 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Porcje 4

5/5 5 3 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Piekarnik rozgrzej do 170 stopni
  2. Keksówkę wysmaruj odrobiną masła i oprósz odrobiną mąki
  3. 4 banany rozgnieć widelcem, następnie dodaj mąkę, jajka, cukier brązowy, cukier wanilinowy oraz masło, a na końcu dodaj proszek do pieczenia. Wszystko wymieszaj bardzo dokładnie
  4. Wylej całość do keksówki, a na wierzch połóż pokruszoną czekoladę, ziarna oraz rozkrojonego na pół banana
  5. Piecz w piekarniku (góra-dół) przez 50-55 minut

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?