składniki:
liczba porcji:


Przygotowanie:
- Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na oliwie.
- Dodaj mięso, pół Kostki Mięsnej WINIARY, kumin i skórkę z pomarańczy.
- Smaż 10 minut, dodaj pistacje i orzechy, podsmaż jeszcze kilka minut.
- Wbij jajko - jak się zetnie niczym sadzone, całość zdejmij z ognia i posyp listkami kolendry.
Opis przepisu:
Autor: WINIARY
Aromatyczna wołowina z warzywami, orzechami włoskimi, pistacjami, skórką pomarańczy i Kostką Mięsną WINIARY, podawana z jajkiem sadzonym i posypana kolendrą. Brzmi pysznie!
Wyrazistości doda czerwona papryczka chili, mielony kumin i czosnek. Jeżeli chcesz, do przyrządzenia tej smakowitej wołowiny z patelni możesz użyć innych orzechów.
Komentarze:
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?
Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?