Aromatyczna wołowina z patelni

Oceń ten przepis!

4/5 4 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 20 min.

  • Porcje 4

4/5 4 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż na oliwie.
  2. Dodaj mięso, pół Kostki Mięsnej WINIARY, kumin i skórkę z pomarańczy.
  3. Smaż 10 minut, dodaj pistacje i orzechy, podsmaż jeszcze kilka minut.
  4. Wbij jajko - jak się zetnie niczym sadzone, całość zdejmij z ognia i posyp listkami kolendry.

Opis przepisu:


Aromatyczna wołowina z warzywami, orzechami włoskimi, pistacjami, skórką pomarańczy i Kostką Mięsną WINIARY, podawana z jajkiem sadzonym i posypana kolendrą. Brzmi pysznie!

Wyrazistości doda czerwona papryczka chili, mielony kumin i czosnek. Jeżeli chcesz, do przyrządzenia tej smakowitej wołowiny z patelni możesz użyć innych orzechów.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?