Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Klasyczna zupa pomidorowa na kości od schabu, która z powodzeniem ulepszy każdy rodzinny obiad. Dodanie Ziarenek smaku uniwersalnych WINIARY sprawi, że zupa będzie jeszcze pyszniejsza, a kuchnię wypełni ciekawy, kuszący aromat. Zupę podajemy z makaronem, dzięki temu zyska na smaku i będzie bardziej pożywna.
Przygotowanie
56 min
Krok 1
5 min
Włoszczyznę obieramy, wkładamy do garnka wraz z kością od schabu i kostką warzywną, zalewamy wodą.
Krok 2
25 min
Gotujemy 25 minut.
Krok 3
16 min
Następnie dodajemy pomidory z puszki i doprawiamy do smaku, zabielamy śmietaną i gotujemy kwadrans.
Krok 4
10 min
Makaron gotujemy na miękko w osolonej wodzie. Odcedzamy. Zupę podajemy z makaronem.
Krok 1
z
4
Włoszczyznę obieramy, wkładamy do garnka wraz z kością od schabu i kostką warzywną, zalewamy wodą.
Krok 2
z
4
Gotujemy 25 minut.
Krok 3
z
4
Następnie dodajemy pomidory z puszki i doprawiamy do smaku, zabielamy śmietaną i gotujemy kwadrans.
Krok 4
z
4
Makaron gotujemy na miękko w osolonej wodzie. Odcedzamy. Zupę podajemy z makaronem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0