Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Przepisy
  • #niemarnujemy
  • MyMenu Plan
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Desery
  • Zakochane w zupach
  • Porady
  • Nasi eksperci
  • Winiary
  • Kontakt
  • Wszystkie przepisy
  • Kuchnia sezonowa
  • Składniki
  • Okazja
  • Nie marnujemy
  • Desery
  • Kolacja
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Dania i przekąski
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Mięsny obiad
  • Mięsny obiad do 10 zł
  • Mięsny obiad do 15 zł
  • Bezmięsny obiad
  • Bezmięsny obiad do 10 zł
  • Bezmięsny obiad do 15 zł
  • Zakochane w zupach
  • Przepisy
  • Porady
  • Przyjaciele od kuchni Winiary
  • Jagna Niedzielska
  • Robert Harna
  • Marta Śliwicka
  • Zakochane w zupach
  • Produkty
  • O nas
  • Nowości i konkursy
  • Kategorie produktów

Zapiekanka z pierogów i resztek mięsa

(0)
40min
Łatwy
Kup składniki
Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Składniki

4 porcje

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Pierogi np. z kapustą i grzybami lub mix ulubionych
1  słoik
Sos Spaghetti WINIARY
100  g
Boczek (mogą być też pozostałości wędlin, pieczeni, pieczonego schabu, itd.)
100  g
Ser żółty
1 
Cebula
trochę
Oliwa do smażenia
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Białko
23.97 g
Węglowodany
70.47 g
Tłuszcze
22.08 g
Wartość energetyczna
602.85 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Sprawdź jak przyrządzić zapiekankę z pierogów i resztek mięsa razem z WINIARY!

Przygotowanie

40 min
  • Krok 1

    20 min
    Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.
  • Krok 2

    20 min
    Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.
Zapiekanka z pierogów i resztek mięsa

Krok 1 z 2

Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.

Zapiekanka z pierogów i resztek mięsa

Krok 2 z 2

Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite

Dziękujemy za ocenę!

Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz

Komentarze 0

Please enter proper keywords 0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Anuluj
Prześlij
Pokaż więcej komentarzy

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Zobacz wszystkie benefity
Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Zobacz wszystkie benefity

Więcej przepisów

  • Bez orzechów / orzeszków ziemnych
  • Bez orzechów laskowych
  • Bez ryb
  • Bez skorupiaków

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Leczo warzywne

    50 min Łatwy
  • Curry z kurczakiem

    38 min Łatwy
  • Hamburger z karmelizowaną cebulą i Sosem Amerykańskim BBQ Winiary

    30 min Średni
  • Chili con carne

    1 godz 6 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu