Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sprawdź jak przyrządzić zapiekankę z pierogów i resztek mięsa razem z WINIARY!
Przygotowanie
40 min
Krok 1
20 min
Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.
Krok 2
20 min
Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.
Krok 1
z
2
Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.
Krok 2
z
2
Cebulę pokrój w piórka. Pozostałe mięso pokrój w kostkę i obsmaż na patelni. Kiedy się zarumieni, dodaj cebulę i smaż aż zmięknie. Po tym czasie dodaj sos ze słoika i całość zagotuj.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0