Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
4
4 servings
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przygotuj Galaretkę o smaku truskawkowym WINAIRY według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
120 min
Przelej ją do płaskiego naczynia i pozostaw do zastygnięcia.
Krok 3
3 min
Pokrusz kakaowe ciasteczka – możesz to zrobić ręcznie lub korzystając z blendera.
Krok 4
2 min
Połowę ciastek rozłóż do 4 naczyń, w których będziesz podawać deser. Mogą to być zwykłe szklanki.
Krok 5
5 min
Przygotuj prosty mus czekoladowy – rozpuść gorzką czekoladę w kąpieli wodnej, ubij śmietankę i połącz je ze sobą.
Krok 6
2 min
Po zastygnięciu galaretki, rozdrobnij ją widelcem i przełóż po równo do naczyń z ciasteczkami.
Krok 7
2 min
Następnie do każdego z nich dodaj warstwę musu.
Krok 8
3 min
Desery posyp pozostałymi ciastkami i udekoruj je świeżymi truskawkami, a nawet ich kwiatami i listkami.
Krok 1
z
8
Przygotuj Galaretkę o smaku truskawkowym WINAIRY według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
z
8
Przelej ją do płaskiego naczynia i pozostaw do zastygnięcia.
Krok 3
z
8
Pokrusz kakaowe ciasteczka – możesz to zrobić ręcznie lub korzystając z blendera.
Krok 4
z
8
Połowę ciastek rozłóż do 4 naczyń, w których będziesz podawać deser. Mogą to być zwykłe szklanki.
Krok 5
z
8
Przygotuj prosty mus czekoladowy – rozpuść gorzką czekoladę w kąpieli wodnej, ubij śmietankę i połącz je ze sobą.
Krok 6
z
8
Po zastygnięciu galaretki, rozdrobnij ją widelcem i przełóż po równo do naczyń z ciasteczkami.
Krok 7
z
8
Następnie do każdego z nich dodaj warstwę musu.
Krok 8
z
8
Desery posyp pozostałymi ciastkami i udekoruj je świeżymi truskawkami, a nawet ich kwiatami i listkami.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0