Szybkie tosty z opiekacza
8min
Łatwy
4
plastrów
Chleb tostowy pełnoziarnisty
4
plastrów
Salami wołowe
1
Ogórek kiszony
2
łyżeczek
2
plastrów
Ser żółty
2
plastrów
Pomidory
.
Wartości odżywcze
Białko
8.58 g
Węglowodany
12.67 g
Tłuszcze
13.55 g
Wartość energetyczna
207.57 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
8 min
Krok 1
2 min
2 kromki chleba tostowego posmarować majonezem.
Krok 2
3 min
Ułożyć salami, posiekanego ogórka, plasterki pomidora i żółtego sera.
Krok 3
3 min
Przykryć drugą kromką i włożyć na około 3 minuty do nagrzanego opiekacza.
Gorące tosty z opiekacza to niezawodna przekąska, którą możesz przygotować w kilka minut. Tosty posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY następnie nałóż na nie ulubione dodatki. W naszej propozycji występuje salami, ogórek, pomidor i ser. Tak przygotowane tosty wkładaj kolejno do opiekacza na 3 minuty. Delektuj się gorącym tostem z ciągnącym się aromatycznym serem.
Komentarze 0