Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Przepisy
  • #niemarnujemy
  • MyMenu Plan
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Desery
  • Zakochane w zupach
  • Porady
  • Nasi eksperci
  • Winiary
  • Kontakt
  • Wszystkie przepisy
  • Kuchnia sezonowa
  • Składniki
  • Okazja
  • Nie marnujemy
  • Desery
  • Kolacja
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Dania i przekąski
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Mięsny obiad
  • Mięsny obiad do 10 zł
  • Mięsny obiad do 15 zł
  • Bezmięsny obiad
  • Bezmięsny obiad do 10 zł
  • Bezmięsny obiad do 15 zł
  • Zakochane w zupach
  • Przepisy
  • Porady
  • Przyjaciele od kuchni Winiary
  • Jagna Niedzielska
  • Robert Harna
  • Marta Śliwicka
  • Zakochane w zupach
  • Produkty
  • O nas
  • Nowości i konkursy
  • Kategorie produktów

Szybkie tosty z opiekacza

(0)
8min
Łatwy
Kup składniki
Autorem przepisu jest RENIZ
Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Składniki

4 porcje

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
4  plastrów
Chleb tostowy pełnoziarnisty
4  plastrów
Salami wołowe
1 
Ogórek kiszony
24  g
Majonez Dekoracyjny
2  plastrów
Ser żółty
2  plastrów
Pomidory
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Białko
8.59 g
Węglowodany
12.67 g
Tłuszcze
13.3 g
Wartość energetyczna
205.24 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gorące tosty z opiekacza to niezawodna przekąska, którą możesz przygotować w kilka minut. Tosty posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY następnie nałóż na nie ulubione dodatki. W naszej propozycji występuje salami, ogórek, pomidor i ser. Tak przygotowane tosty wkładaj kolejno do opiekacza na 3 minuty. Delektuj się gorącym tostem z ciągnącym się aromatycznym serem.

Przygotowanie

8 min
  • Krok 1

    2 min
    2 kromki chleba tostowego posmarować majonezem.
  • Krok 2

    3 min
    Ułożyć salami, posiekanego ogórka, plasterki pomidora i żółtego sera.
  • Krok 3

    3 min
    Przykryć drugą kromką i włożyć na około 3 minuty do nagrzanego opiekacza.
Szybkie tosty z opiekacza

Krok 1 z 3

2 kromki chleba tostowego posmarować majonezem.

Szybkie tosty z opiekacza

Krok 2 z 3

Ułożyć salami, posiekanego ogórka, plasterki pomidora i żółtego sera.

Szybkie tosty z opiekacza

Krok 3 z 3

Przykryć drugą kromką i włożyć na około 3 minuty do nagrzanego opiekacza.

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite

Dziękujemy za ocenę!

Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz

Komentarze 0

Please enter proper keywords 0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Anuluj
Prześlij
Pokaż więcej komentarzy

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Zobacz wszystkie benefity
Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Zobacz wszystkie benefity

Więcej przepisów

  • Bez orzechów / orzeszków ziemnych
  • Bez orzechów laskowych
  • Bez ryb
  • Bez skorupiaków
  • Kanapki
  • Śniadanie
  • Warzywa

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Tosty z patelni

    15 min Łatwy
  • Kanapki z szynką

    23 min Łatwy
  • Grzanki czosnkowe z chleba tostowego

    17 min Łatwy
  • Sandwich z jajkiem

    17 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu