Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Gorące tosty z opiekacza to niezawodna przekąska, którą możesz przygotować w kilka minut. Tosty posmaruj Majonezem Dekoracyjnym WINIARY następnie nałóż na nie ulubione dodatki. W naszej propozycji występuje salami, ogórek, pomidor i ser. Tak przygotowane tosty wkładaj kolejno do opiekacza na 3 minuty. Delektuj się gorącym tostem z ciągnącym się aromatycznym serem.
Przygotowanie
8 min
Krok 1
2 min
2 kromki chleba tostowego posmarować majonezem.
Krok 2
3 min
Ułożyć salami, posiekanego ogórka, plasterki pomidora i żółtego sera.
Krok 3
3 min
Przykryć drugą kromką i włożyć na około 3 minuty do nagrzanego opiekacza.
Krok 1
z
3
2 kromki chleba tostowego posmarować majonezem.
Krok 2
z
3
Ułożyć salami, posiekanego ogórka, plasterki pomidora i żółtego sera.
Krok 3
z
3
Przykryć drugą kromką i włożyć na około 3 minuty do nagrzanego opiekacza.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0