Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
4
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wykwintna przekąska z grilla - szparagi w bekonie. Szparagi ugotowane w Rosole drobiowym WINIARY zawijamy w plastry bekonu razem z kawałkami sera Brie i grillujemy na rozgrzanym ruszcie, aż boczek stanie się przyjemnie chrupki. Podajemy z Sosem czosnkowym WINIARY i świeżą bagietką oraz lodową sałatą.
Przygotowanie
26 min
Krok 1
3 min
Rosół rozpuść w 500 ml wrzątku.
Krok 2
8 min
Szparagi oczyść i gotuj w rosole 8 minut, odsącz i ostudź.
Krok 3
5 min
Ser pokrój na 8 słupków. W plastry bekonu zawijaj po 2 szparagi i słupek sera.
Krok 4
10 min
Piecz na rozgrzanym grillu na złoty kolor. Podawaj z sosem czosnkowym.
Krok 1
z
4
Rosół rozpuść w 500 ml wrzątku.
Krok 2
z
4
Szparagi oczyść i gotuj w rosole 8 minut, odsącz i ostudź.
Krok 3
z
4
Ser pokrój na 8 słupków. W plastry bekonu zawijaj po 2 szparagi i słupek sera.
Krok 4
z
4
Piecz na rozgrzanym grillu na złoty kolor. Podawaj z sosem czosnkowym.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0