Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Aksamitny sos majonezowy wykonasz w zaledwie 5 minut. Wystarczy, że połączysz ketchup i majonez oraz doprawisz aromatycznymi przyprawami. Sos majonezowy jest niezwykłym dodatkiem do frytek lub mięs w panierce, który nada atrakcyjności Twoim potrawom.
Przygotowanie
6 min
Krok 1
3 min
Majonez bardzo dokładnie wymieszać z ketchupem i musztardą.
Krok 2
2 min
Wsypać sól i przyprawy, jeszcze raz wymieszać.
Krok 3
1 min
Podawać do frytek, mięs
Krok 1
z
3
Majonez bardzo dokładnie wymieszać z ketchupem i musztardą.
Krok 2
z
3
Wsypać sól i przyprawy, jeszcze raz wymieszać.
Krok 3
z
3
Podawać do frytek, mięs
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 1