Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wyborny i wytworny sos kaparowy na bazie Majonezu dekoracyjnego WINIARY z dodatkiem jajek, musztardy i koperku to sprawdzony dodatek do dań z grilla. Świetnie komponuje się zarówno z mięsem jak i warzywami z rusztu.
Przygotowanie
11 min
Krok 1
5 min
Jajka drobno pokrój.
Krok 2
3 min
Majonez wymieszaj z musztardą, dodaj kapary, jajka i koperek.
Krok 3
2 min
Dopraw solą i pieprzem.
Krok 4
1 min
Sos podawaj do grillowanych mięs i warzyw.
Krok 1
z
4
Jajka drobno pokrój.
Krok 2
z
4
Majonez wymieszaj z musztardą, dodaj kapary, jajka i koperek.
Krok 3
z
4
Dopraw solą i pieprzem.
Krok 4
z
4
Sos podawaj do grillowanych mięs i warzyw.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0