
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł
Sernikowe babeczki

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Przygotowanie
Krok 1
5 minKrok 2
5 minKrok 3
2 minKrok 4
20 minKrok 5
10 minKrok 6
1 minKrok 1 z 6
Białka ubić z cukrem na sztywną pianę.
Krok 2 z 6
Do sera dodać aromat, rodzynki oraz ubitą pianę. Delikatnie wymieszać.
Krok 3 z 6
Foremki babeczek wysmarować olejem.
Krok 4 z 6
Włożyć masę serową i piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez 20 minut.
Krok 5 z 6
Po 20 minutach zmniejszyć temperaturę i piec jeszcze 10 minut.
Krok 6 z 6
Podawać z sosem owocowym.
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0