Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Schab natnij wzdłuż tak, aby powstał duży płat. Rozbij go tłuczkiem i natrzyj przyprawą ZIARENKA SMAKU.
Oczyść pieczarki, a następnie drobno je posiekaj. Na tarce zetrzyj ser.
Połącz mięso mielone, pieczarki, ser, natkę pietruszki i jajko. Całość dokładnie wymieszaj.
Farsz rozłóż na schabie. Całość zwiń w roladę. Zawiń w folię aluminiową.
Piecz całość w temperaturze 250°C przez 50 minut.
Pieczeń podawaj pokrojoną w plastry. Najlepiej smakuje, gdy przed podaniem polejesz ją sosem pieczeniowym WINIARY.