Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pyszna, sycąca sałatka z młodych ziemniaków, z suszonymi pomidorami, kaparami, szczypiorkiem i fetą, z dodatkiem Majonezu Dekoracyjnego WINIARY. Doskonale komponuje się z mięsem z rusztu (wieprzowiną i drobiem). Świetna na domowy lunch albo letnią imprezę.
Przygotowanie
36 min
Krok 1
25 min
Ziemniaki ugotuj w mundurkach, gdy będą miękkie odsącz, obierz, ostudź i pokrój w plastry.
Krok 2
3 min
Dopraw solą i pieprzem, połącz z Majonezem.
Krok 3
5 min
Pomidory pokrój w paseczki, ser w kostkę.
Krok 4
2 min
Pozostałe składniki połącz delikatnie z ziemniakami.
Krok 5
1 min
Udekoruj szczypiorkiem.
Krok 1
z
5
Ziemniaki ugotuj w mundurkach, gdy będą miękkie odsącz, obierz, ostudź i pokrój w plastry.
Krok 2
z
5
Dopraw solą i pieprzem, połącz z Majonezem.
Krok 3
z
5
Pomidory pokrój w paseczki, ser w kostkę.
Krok 4
z
5
Pozostałe składniki połącz delikatnie z ziemniakami.
Krok 5
z
5
Udekoruj szczypiorkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0